Η PANARMONIA ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΣΟΣ

ΠΕΜΠΤΗ 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

PanArmonia – Αρμονία στα Πάντα.

Το μουσικό σύνολο που με τις πρωτότυπες συνθέσεις του, έφερε την αναβίωση των Ορφικών Ύμνων, έρχεται αυτή τη φορά να συστήσει τα ελληνικά και ξενόγλωσσα τραγούδια του, στο κοινό της Αθήνας. 
Πέμπτη 23 Νοεμβρίου, η PanArmonia έρχεται για μια μοναδική εμφάνιση στην μαγική σκηνή του Θέατρου “’Αλσος”, με 10 μουσικούς επί σκηνής, ανοίγοντας μια άλλη διάσταση στην ψυχαγωγία, μέσω της μουσικής αρμονίας. 

Το ρεπερτόριο της PanArmonia είναι πολύπλευρο, έχοντας δημιουργήσει πάνω από 100 δικές της συνθέσεις τραγουδιών, αρχαίους και σύγχρονους ύμνους, ορχηστρικούς αυτοσχεδιασμούς, διασκευές αγαπημένων τραγουδιών, συνθέσεις για παιδιά, mantras κ.ά.

Ύστερα από επιλεκτικές εμφανίσεις τα τελευταία δύο χρόνια στο εξωτερικό (Ιταλία, Γαλλία, Ολλανδία, Γερμανία, Πορτογαλία), την Πρεμιέρα της παρουσίασης 8 μελοποιημένων Ορφικών Ύμνων στο ευρύ κοινό, σε Όλυμπο, Δελφούς και Πάτρα και αφού ολοκλήρωσε τον Οκτώβριο τις ηχογραφήσεις του νέου ξενόγλωσσου album της «Rays of Infinity», η PanArmonia επανασυστήνεται στο μουσικό κοινό της πρωτεύουσας με διάθεση…ενωτική!

PANARMONIA LIVE – ΘΕΑΤΡΟ “ΑΛΣΟΣ”

ΠΕΜΠΤΗ 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ |  20:30

 

Επιπλέον Φωτογραφίες