ΙΣΙΔΩΡΟΣ ΠΑΤΕΡΟΣ

ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΣΟΣ

ΠEMPTH 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Ο ΙΣΙΔΩΡΟΣ ΠΑΤΕΡΟΣ
στο Θέατρο Άλσος την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου στις 21:00
Φιλική Συμμετοχή: «Χάρισμα» 

Ο Ισίδωρος Πάτερος, ένας ανερχόμενος πολυτάλαντος τραγουδοποιός και ερμηνευτής, έρχεται στο Θέατρο Άλσος την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου για να
παρουσιάσει το αγαπημένο του ρεπερτόριο καθώς και τα νέα του τραγούδια που αναμένονται σύντομα να κυκλοφορήσουν στον πρώτο του προσωπικό δίσκο.
 
Ξεκινώντας από τον Ερωτόκριτο μέχρι τους έντεχνους τροβαδούρους, από την παραδοσιακή μουσική μέχρι το ρεμπέτικο και το λαϊκό τραγούδι ως τις μπαλάντες
των μεγάλων συνθετών του κλασικού έντεχνου τραγουδιού, θα μας χαρίσει ένα μουσικό γαϊτανάκι σε ένα πρόγραμμα που έχει ετοιμάσει με πολύ αγάπη και μεράκι.
Στο πρόγραμμα συμπεριλαμβάνονται και συνθέσεις που έχει γράψει ο ίδιος για θεατρικές παραστάσεις.
 
Μια μοναδική καλλιτεχνική βραδιά γεμάτη από ήχους, μελωδίες και σπουδαία τραγούδια που έχουν ξεχωρίσει και αγαπηθεί!

Φιλική Συμμετοχή: «Χάρισμα»  (Άννα Μαρία Νικολαΐδου, Χαρούλα Νικολαΐδου, Τάσος Περόγλου)

Βιογραφικό σημείωμα
Ο Ισίδωρος Πάτερος είναι πολυοργανίστας μουσικός (έγχορδα νυκτά), ερμηνευτής, τραγουδοποιός και συνθέτης μουσικής για το θέατρο. Είναι κρητικής καταγωγής, γεννημένος στην Αθήνα το 1991. Σπούδασε μουσική δίπλα σε σπουδαίους δάσκαλους: Ε. Ασημακόπουλος, Χ. Τσιαμούλης, Σ. Γκούμας, Κ. Παπαδοπούλου, Α. Τσεκούρας, Ν. Ξανθούλης.
Παρακολούθησε μαθήματα υποκριτικής της Ελένης Σκότη. Συμμετείχε άλλοτε ως ηθοποιός, μουσικός ή συνθέτης σε διάφορες θεατρικές-μουσικοθεατρικές παραστάσεις: «La Chunga» (2010), «Η νοσταλγία ενός ρεμπέτη» (2013), «Αθηνά Χατζηεσμέρ ετών 17» (2015), «Τρωάδες» (2016), «Ερωτόκριτος» (σε δύο εκδοχές, 2015 & 2019), «Στην Σμύρνη κάποτε» (2020), «Βάτραχοι» (2022) κ.α.
Το 2019 ξεκίνησε την προσωπική του δισκογραφία που μετράει έξι singles και συμμετοχή ως βασικός ερμηνευτής στo album «Στη Σμύρνη κάποτε», συνεργαζόμενος μεταξύ άλλων με τον Χρήστο Νικολόπουλο, την Λένα Πλάτωνος και τον Πάνο Δημητρόπουλο.
Ενδεικτικά, έχει συνεργαστεί ως μουσικός και ερμηνευτής με τους: Λ. Παπαδόπουλο, Β. Λέκκα, Λ. Θάνο, Ν. Καλογερόπουλο, K. Καραμπέτη, Γ. Γιάννα, Σ. Λέκκα, Δ. Κοντογιάννη, Μ. Κώστογλου, Π. Στεργίου, Ν. Τατασόπουλο, Β. Λιόλο κ.α.
Έχει διδάξει επί δύο χρόνια στο τμήμα ελληνικής μουσικής του Ωδείου Αθηνών τρίχορδο μπουζούκι και λαϊκή κιθάρα.
Είναι μουσικός παραγωγός στον ngradio.gr από το 2010 (διεθνώς βραβευμένος διαδικτυακός σταθμός με το International Web Awards) και έχει πάρει δεκάδες συνεντεύξεις από σημαντικούς Έλληνες μουσικούς και προσωπικότητες της τέχνης, στην εκπομπή «Ήχος, το τελικό σύνορο».

Ο Ισίδωρος Πάτερος στο Θέατρο Άλσος
την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 21:00

Πληροφορίες:
ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΣΟΣ | Ευελπίδων 4, Κυψέλη-Πεδίον του Άρεως
Τηλέφωνα επικοινωνίας – κρατήσεων : 210 8831487 & 210 8227471
www.theatroalsos.gr

 

Επιπλέον Φωτογραφίες